Kontakt

Vår redaktion nås via e-post: redaktion@dagensinnovation.se

Det går bra att använda samma e-postadress för nyhetstips, pressmeddelanden och frågor relaterade till annonsering och marknadsföring på vår nyhetsportal.

Om Dagens Innovation

Dagens Innovation vänder sig främst till beslutsfattare, entreprenörer, chefer och personer som arbetar med ledarskap och management inom media, kommunikation, fintech, teknik och startups. Vi är en nischad aktör i det digitala näringslivet som övervakar och producerar nyheter inom de affärsområden vi bevakar.

Den digitala utvecklingen är ett faktum. Vi lever i en tid där teknisk och digital innovation blivit en del av vår vardag. Som en nytänkande medial aktör vill vi vara en del av digitaliseringen och den innovativa resan bland aktörer som förändrar det svenska näringslivet.

Vi fokuserar på den svenska marknaden men övervakar också vad som händer inom de digitala affärsområdena internationellt. Målsättningen med vår journalistik är att bistå med kunskap inom de områden vi bevakar, men också att hjälpa, motivera och inspirera hela branschen i sin helhet.

Dagens Innovation Mobil Kontakt

Logga in på Dagens Innovation

Logga in på ditt användarkonto för att hantera prenumerationer.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?